top of page

NLTMAATJE

NLTMAATJES is een bedrijf opgestart in februari 2020 door Nina Tims. NLTMAATJES heeft als doel om oplossingsgericht paardrijles te geven. Dit houdt in paardrijden waarbij de nadruk ligt op de persoonlijke ontwikkeling van de klant. Het gaat om het helpen om mentaal sterker te worden, meer zelfvertrouwen te geven en lekkerder in hun vel te zitten.

Dit wordt bereikt door paardrijles te geven en het paard te laten spiegelen welke signalen de klanten geven. Deze signalen worden besproken en veranderd om het paard te laten doen wat de klant wil. Door steviger in je schoenen te staan tijdens het paardrijden kunnen de klanten dat in situaties in het dagelijks leven ook toepassen en hierdoor zich in algemene zin beter voelen.

NLTMAATJES gelooft er in dat mensen, door de samenwerking met paarden, inzichten krijgen die zij in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Wij doen dit voor iedereen, van kinderen tot ouderen, die zich fijn voelen bij paarden en graag willen werken aan hun eigen ontwikkeling en verbetering van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid.

Het onderscheidende vermogen van deze organisatie, ten opzichte van andere organisaties, is dat er in deze organisatie gewerkt wordt met paarden door erop te rijden. De meeste organisaties werken met paarden en geven coaching naast het paard. Hier wordt er ook gewerkt aan het beter leren paardrijden.

De kernwaarde is het versterken van het zelfvertrouwen en het geloof van de klant in zichzelf. En daarbij de eigen kracht van de klant te vergroten, door het paard aan te laten geven wat de klant nu doet qua signalen en gevoelens. Er wordt altijd gewerkt vanuit het respect voor elkaar en het vertrouwen in elkaar. Dit geldt ook voor de dieren waarmee gewerkt wordt.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.nltmaatjes.nl of contact opnemen met Nina Tims via info@nltmaatjes.nl of via 0619055290

bottom of page