top of page

Kinderfeestje?

Wij verzorgen kinderfeestjes vanaf 6 jaar dit kan op zaterdagmiddag of als we rond 1330 kunnen starten is door de weeks ook mogelijk. Vakantie periode of margedagen zijn ook altijd goede opties voor een feestje we moeten namelijk altijd om de groepslessen plannen. 

Afhankelijk van de starttijd en dag beginnen we met het uitpakken van de cadeautjes aan een versierde tafel. Vervolgens gaan we poetsen en rijden en dan is er een speurtocht met als afsluiting patatjes eten met een snack. Het programma duurt ongeveer 2.5 uur de kosten zijn €17,50 per kind bij minimaal 6 (betalende) kinderen en bij voorkeur maximaal 8 i.v.m. de veiligheid.

Je kunt het feestje uitbreiden met een extra activiteit:

*Cup cake  maken.

€ 4,50  per kind (duur 30 a 45  minuten) De feesttafel staat klaar om cake te versieren. En die mogen natuurlijk lekker opgegeten worden. We serveren er (onbeperkt) limonade bij. Na het cake versieren kunnen natuurlijk ook alle meegebrachte cadeautjes worden uitgepakt en kan er gezongen worden voor de jarige!

*Pimp my pony

€ 4,50 per kind (duur 30 a 60  minuten)

De kinderen mogen onze pony’s en paarden  knuffelen, poetsen en voorzien van vlechtjes strikjes en waanzinnig leuke versieringen. Daarna maken we een leuke groepsfoto.

*Hoefijzer versieren

€ 5 per kind (duur 45 a 60 minuten)

De feesttafel staat klaar om hoefijzers te versieren. Je mag je eigen hoefijzer helemaal versieren en na afloop mee naar huis nemen. Hoe leuk is het om een aandenken aan je feestje mee naar huis te geven?

*Sleutelhanger maken

€ 4,50 per kind (duur 30 a 45  minuten)

De kinderen maken een HCH sleutelhanger versierd met kralen en linten.

Enthousiast? Vul dan het contactformulier in met een aantal voorkeur data, u wordt z.s.m. gecontact. 

Kantine huren?

Hebt je iets te vieren of ben je op zoek naar een plek om iemand te verrassen met een feest dan is onze kantine te huur. Tevens kunnen wij op een leuke manier aan groepsbinding werken. Wij kunnen een actief dagdeel verzorgen, een ontmoeting tussen mens & dier of het faciliteren van jouw creatieve wensen.

bottom of page